Sharing Copenhagen

Sharing Copenhagens arbejde handler om at understøtte gode projekter med byens ildsjæle, kreative iværksættere, kulturelle aktører, organisationer og erhverv.

Med projektsparring, seed money, en smule vovemod og masser af samskabelse sætter Sharing Copenhagen mennesker og dagsordener sammen for at skabe solide projekter, der rammer så mange af kommunens sociale, kulturelle og bæredygtige udviklingsmål og strategier som muligt. 

Lær mere

Udfordringen

Udfordringen er at gribe engagerede ildsjæles ideer til udvikling af byen og dermed skabe borgernære projekter og en by med kant.  

Sådan når vi i mål - vores tilgang

Grundtesen er tillid og respekt for ildsjælenes idéer og drive. Sharing Copenhagens rolle er at være projekternes ambassadør i kommunen og hjælpe med at sikre hurtig fremdrift gennem projektudviklingssamtaler og vejledning i myndighedskrav.  

I Sharing Copenhagen kan der samtidig søges om projektpartnerskaber og medfinansiering.   

Læs mere om Sharing Copenhagen her
 

Eksempel - Vilde heste, Amager Fælled

Vildheste fra Langeland sættes ud på Amager Fælled og indgår i naturpleje og formidling om dyr og natur. Alt imens de gnaver sig igennem de invasive arter og tilfører området yderligere biodiversitet. Københavns Kogræsserlaug er foreningen og ildsjælene bag projektet og de har ingået partnerskab og fået medfinansiering fra Sharing Copenhagen.

Kontakt os

Plan, Analyse, Ressourcer og CO2-reduktion